fredag den 28. august 2009

Kort og kost 1... Indledning

Det næste stykke tid vil jeg sætte fokus på kost og ernæring her på bloggen... Grunden er at jeg ofte støder på de samme spørgsmål fra folk som ønsker kostændringer, så hvorfor ikke dele dem med andre, som sikkert har lignende spørgsmål...?

Kosten er naturens egen form for doping! Dette havde de gamle gæve grækere allerede fundet ud af 500 f.kr. hvor optimalt kostindtag var af største betydning for at opnå status som en god atlet. I vores tid er kost og sundhed blevet nutidens religion med diverse sundhedsprogrammer, diæter, forbud og anbefalinger. Kost og sundhed hænger for mange sammen og er vejen frem til det gode liv. Desværre har ingen retten til sandheden om den optimale kost, hvilket gør kost markedet til et rent slagrafenland for eksperter og selvudnævnte eksperter. Dette skaber stor forvirring! Ikke mindst fordi fødevareproducenter puster til ilden ved at kalde deres egne produkter for de eneste rigtige, og det sunde valg!

Men hvad er sundhed, og hvad er godt for lige netop dig??? Se det håber jeg på, at du vil blive meget klogere på ved at følge med på "Kort og kost" indlæggende her på bloggen!!

Ingen kommentarer: