mandag den 3. august 2009

Status på banen og bronze medalje!

Igår aftes vandt kadet drengene Stefan, Nikolaj, Viktor bronze i stafet. Simon fra SIK kørte indledende istedet for Nikolaj, så han har også en del af æren for medaljen!

Et flot flot løb. Finalen var meget jævnbyrdig og 5 lande sloges om medaljerne; Frankrig, Italien, Holland, Tyskland og os. Alle kunne vinde og alle kunne tabe. Danskerne kørte et flot løb med velfungerende skift, og kørte banen sikkert uden de store fejltagelser. De tre skatere træner meget sammen, hvilket kunne ses på banen. Deres tiltro og kendskab til hinanden var en kæmpe årsag til medaljen. Kæmpe tillykke til dem og til Danmark. Det er nu tredje år i træk, at vi vinder medalje til EM, og vi er nu kun nået halvvejs i årets udgave! Jeg håber og tror på at der er mere i vente, når vi når til vejen i morgen!


Banen har været rigtig svær at køre for de lande, der ikke selv har en bane af denne type. Banen er super hurtig, hvilket kræver meget af den enkelte skater. 4 verdensrekorder er slået de sidste 3dage, så det kræver sit at følge med i toppen. Danskerne har gjort hvad de kunne for at køre en god placering, men kan også mærke at andre lande stiller med fuldt hold, der alle kan være i toppen, hvilket gør det noget lettere for dem at køre om placeringer. Så med fra bane løbene kan vi selvfølgelig tage bronze medaljen, men også det at holdet nu er i konkurrence mode. Det kommer til at betyde meget, når vi kommer til vejen i morgen. Der er jeg sikker på at der vil komme mange gode placeringer!!!










Ingen kommentarer: